TENTANG KAMI

Terobosan

  •  Zhejiang Tonva plastics machine CO.,LTD

TONVA

BUBUKA

Tonva mangrupikeun pabrik panggedéna Extrusion Blow Molding Machine sareng Cetakan di Cina ti saprak 1993, sareng tim ahli anu fokus kana mesin niup palastik salami langkung ti 25 taun.

Mesin Tonva aya dina sistem kontrol kualitas ISO9001, sareng kéngingkeun sertifikasi CE, SGS, BV. Tepat ogé janten perusahaan Nasional Téknologi Nasional China ti saprak 2015.

Klién kami dina rupa-rupa séktor industri palastik, sapertos: ngagunakeun sapopoé, cocooan, wadah kimia, agrokimia, farmasi, mobil, kadaharan, lalu lintas nganggo sareng sajabana, produk tiasa 3ml dugi ka 5000L, lapisan tunggal dugi ka 6 lapisan, warna hiji nepi ka tilu warna. Ayeuna mesin TONVA dijalankeun di langkung ti 80 nagara di dunya, sareng éta henteu aya tungtungna.

  • -
    Didirikeun taun 1993
  • -+
    Langkung ti 30 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 400 mesin per taun
  • -+
    Langkung 100 nagara

produk

Inovasi

BERITA

Jasa Kahiji