Mesin citakan blow blow extrusion kami sacara luas dilarapkeun pikeun produk anu dianggo sadidinten, botol cai olahraga, botol péstisida, botol ubar, botol kosmetik, wadah kemasan bahan, bagian perabotan, bagian mobil, cocooan, jerry can sareng plastik kerung alit atanapi sedeng sanésna produk. Dukungan back-up konstan mangrupikeun alat jasa anu pangsaéna. Dina unggal tahapan proyék anjeun, kami di dieu pikeun nawiskeun naséhat téhnis. Kapuasan anjeun dina pangalaman pameseran mangrupikeun pangakuan pikeun kami. Kami ogé komitmen pikeun minuhan efisiensi produksi anjeun pikeun maksimal kalayan tujuan kerjasama win-win.

Produk

  • TONVA medical using PP throat swab production extrusion blow molding machine

    TONVA médis ngagunakeun PP tikoro swab produksi extrusion blow blow mesin mesin

    Serial cerdas ganda stasiun niup mesin cetak nyaéta desain TONVA perusahaan'orignal, éta digabungkeun hidrolik sareng pneumatik. Kinerjaana lancar sareng stabil, gampang dioperasikeun, bersih sareng gancang. Cocog pikeun botol ubar 、 botol cuci 、 botol minyak 、 cocooan plastik 、 inuman 、 botol 、 kotak bor sareng sajabana ngahasilkeun rentang: 5mL-5L
  • Large automatic PET blowing machine

    Mesin niup PET otomatis ageung

    1. Salaku séri standar kami, éta ngalaksanakeun saé sareng taun pangwangunan sareng paningkatan parantos nampi lega ti klien kami. Penjualan global taunan parantos ngahontal ratusan sét 2. Modél ieu cocog pikeun botol piaraan dina ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten 3. Préparasi ditembus sacara tuntas sareng teras merata sareng stabil dipanaskeun ku lampu inframerah anu dioptimalkeun 4. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, no polusi sareng noise low 5. otomatis tinggi sareng kecerdasan 6. Unit pamulihan gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 7.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana
  • Fully automatic SBM-wide neck model

    Modél beuheung SBM lengkep otomatis

    1. Modél ieu cocog pikeun niupan botol piaraan anu lega, sapertos kaléng pos-luhur, toples alit atanapi ageung, sareng sajabana. 2. Préparasi sacara lengkep ditembus sareng dipanaskeun sacara merata sareng stabil ku lampu infra red anu Dioptimalkeun. 3. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, teu aya polusi sareng low noise. 4. Otomatisasi tinggi sareng kecerdasan. 5. Unit recovery gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 6.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana
  • Servo automatic SBM-High speed model

    Servo otomatis modél speed SBM-High

    1. Modél ieu hémat énergi, otomatis pisan sareng gampang dioperasikeun. 2. mérek diimpor dipaké dina mesin, kaasup komponén pneumatik, bantalan, bagian listrik, sareng sajabana 3.Mesin disetir servo, anu ngajantenkeun posisi preform gancang sareng stabil. 4. Unit clamping didesain janten servo-driven, hemat énergi, stabil sareng éfisién, bébas tina noise. 5. Unit recovery gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 6.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana.
  • Semi automatic SBM-Hand feed

    Semi otomatis SBM-Hand feed

    Operasi 1.Easy tur pamaliharaan merenah. Kasalahan tiasa gancang dipendakan dina komputer sareng gampang pikeun jalma pangropéa pikeun dileungitkeun. 2. Énergi anu épéktip-épéktipna sareng tingkat luhur bérés, sareng kualitas na dipastikeun ku lampu sistem pemanas anu dipercaya- lampu infra merah sareng kapang anu diolah sacara akurat 3. Struktur mékanis saderhana sareng rohangan alit diperyogikeun.
  • Small bottle automatic PET blowing machine

    Botol leutik mesin piaraan otomatis PET

    1. Salaku séri standar kami, éta ngalaksanakeun saé sareng taun pangwangunan sareng paningkatan parantos nampi lega ti klien kami. Penjualan global taunan parantos ngahontal ratusan sét 2. Modél ieu cocog pikeun botol piaraan dina ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten 3. Préparasi ditembus sacara tuntas sareng teras merata sareng stabil dipanaskeun ku lampu inframerah anu dioptimalkeun 4. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, no polusi sareng noise low 5. otomatis tinggi sareng kecerdasan 6. Unit pamulihan gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 7.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana
  • General automatic PET blowing machine

    Mesin niup piaraan otomatis umum

    1. Salaku séri standar kami, éta ngalaksanakeun saé sareng taun pangwangunan sareng paningkatan parantos nampi lega ti klien kami. Penjualan global taunan parantos ngahontal ratusan sét 2. Modél ieu cocog pikeun botol piaraan dina ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten 3. Préparasi ditembus sacara tuntas sareng teras merata sareng stabil dipanaskeun ku lampu inframerah anu dioptimalkeun 4. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, no polusi sareng noise low 5. otomatis tinggi sareng kecerdasan 6. Unit pamulihan gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 7.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana
  • PASTEUR PIPETTER DROPPER / ENEMA MACHINE

    PASTEUR PIPETTER DROPPER / ENEMA MESIN

    1. Modél ieu dicirikeun ku teu aya polusi, kecepatan luhur, stabilitas, hemat énergi sareng posisi tepat angkot. 2. Mesin didamel kalayan henteu nganggo sistem hidrolik tapi sistem motor-control servo diadopsi pikeun posisi gerak kapang anu gancang kalayan réspon gancang tina kakuatan clamping anu kuat. Janten, lingkungan produksi no-polusi nyumponan sarat tina bungkusan farmasi. 3. Produksi gancang-gancang sareng stabil tiasa jumlahna langkung ti sapuluh rébu PC per dinten. Sareng 40% énergi tiasa disimpen dibandingkeun sareng sistem hidrolik. 4. Struktur interior anu énggal-énggal dina sirah paeh ogé ngajamin palastik lebur turun lempeng kalayan teu aya simpangan. Kasalahan beurat tiasa dikontrol janten 0,1 gram. 5. Laju produk anu gagal tiasa sacara efektif diturunkeun sabab saderhana sareng gampang pikeun diajar ngeunaan penyesuaian mesin sareng operasi.
  • PHARMACEUTICAL PACKAGING PRODUCTS MACHINE

    MESIN PRODUK PAKETAN FARMASI

    Struktur clamping 1.Toggle tanpa desain pull-rod ngagaduhan gaya clamping anu kuat sareng kuat sareng pelat cetakan ageung. Ketebalan témbok 2. Botol unggal rongga didamel malah sareng permukaan luarna lemes sareng desain pusat tuang sirah die, diolah ku pusat mesin CNC. 3. komponén hidrolik anu dilakukeun kalayan hadé, dina mérek anu diimpor, mastikeun mesin ngaji stablv sareng éfisién. 4.MOOG 100 Points Parison Controller System tiasa diadopsi pikeun ningkatkeun kualitas produk. 5. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten "Hybrid Type", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun henteu ngagaduhan noise, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng pusat-fokus anu gancang dina kapang. 6. Mesin tiasa didesain nganggo robot amm, conveyor, tester bocor, labél in-mold, mesin bungkus, sareng sajabana sesuai sarat anjeun.
  • PESTICIDE BOTTLE MACHINE

    Mesin Botol Pestisida

    1. Multi laver co-extrusion mangrupikeun opsional sareng khusus runner flow di jero sirah die ngagaduhan ketebalan seragam unggal lapisan sareng kandel lapisan EVOH tiasa dikontrol dina 0,03mm. Struktur clamping 2.Toggle tanpa desain pull-rod ngagaduhan gaya clamping anu kuat sareng kuat sareng pelat cetakan ageung. 3.Mesin tiasa ditambih nganggo sistem servo hidrolik, desain garis anu katingali, panangan robot, conveyor, tester kebocoran, mesin bungkus sareng sajabina. 4. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten "Hybrid Type", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun ngahontal henteu aya sora, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng fokus pusat anu gancang dina kapang.
  • MILK BOTTLE MACHINE

    Mesin Botol SUSU

    1. Modél ieu diulas sapertos kieu: multi die head, double station sareng produksi tinggi. Tangkal témbok botol unggal rohangan didamel bahkan kalayan desain pusat tuang sirah die, diolah ku pusat mesin CNC. 2. Mesin nganggo mérek impor pikeun komponén hidrolik sareng ngadopsi klep proporsional dobel pikeun ngendalikeun laju aliran sareng tekanan sirkuit minyak anu ogé tiasa dikelola sacara online. Gerakan di luhur stabil sareng lancar. 3.MOOG 100 Points Parison Controller System tiasa diadopsi pikeun ningkatkeun kualitas produk. 4. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten "Hybrid Type", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun ngahontal henteu aya sora, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng fokus pusat anu gancang dina kapang. 5.Mesin tiasa didamel digarap ku panangan robot, conveyor, tester bocor, labél in-mold, mesin bungkus, sareng sajabana sakumaha sarat anjeun.
  • BLOW MOLDING MACHINE TVA 1000L- 10000L

    MESIN PUTIH PUTIH TVA 1000L- 10000L

    1. "A" Series ogé dilarapkeun pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis produk blow blow, sapertos drum kimiawi, kotak alat kaulinan barudak, korsi, bagian mobil sareng palét. Mesin tiasa nyimpen bahan dina waktos anu singget kalayan desain akumulator sirah, sareng sistem kontrol hidrolik impor, éta ngalir langkung réliabilitas sareng ajeg. Kami ogé ngadopsi sistem pengendali parison anu canggih pikeun malahan kandelna produk. 2. Jumlah lapisan: 1 lapisan dugi ka 3 lapisan. 3. Struktur Clamping: Tilu piring sareng panangan condong dobel-rod dobel damel sasarengan sareng struktur clamping. Pelat cukup ageung pikeun nahan kapang ageung sareng bubuka kapang & nutup beroperasi sacara stabil. Anu langkung penting deui deformasi teu aya jalan pikeun némbongan.
12 Teras> >> Halaman 1/2