Suluh Botol Mesin Kuda Drum CIVIL BARREL MESIN

Pedaran pondok:

.Lt cocog pikeun ngahasilkeun botol bahan bakar 1L-12L, botol minyak pelumas, sareng sajabana 3. Pangaruh multi-lapisan co-extrusion, sareng pilihan desain garis anu katingali dina produk réngsé, mastikeun ketebalan seragam dina lapisan sareng desain runner flow 入 -shap di jero sirah die, kalayan kirang ti dua jam robih warna, nyieun garis tembus tur lempeng katingali kalayan rata sareng luhur sareng handapna. 4. Mesin tiasa dilengkepan deflashing otomatis, nyandak-kaluar unit pikeun produk réngsé, conveyors pikeun bahan limbah sareng produk réngsé, labél di-kapang sareng téak bocor. 5. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten Hybrid Type ", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun henteu ngagaduhan noise, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng pusat-fokus anu gancang dina kapang.


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

 Kategori 类别  Barang /项目  Unit /单位

1000ML-4

2000ML-3

5L-2

12L-2

 

Spésifikasi Dasar

本 规格

 

Bahan Baku / 材料

PE / PP

Diménsi / 机器 外形 尺寸 m 5.3x3.5x2.4 5.3x3.5x2.4

5.3x4.5x2.4

6.0x3.8x2.4
Total Beurat / 机器 重量 T

8

12

12

12

Kapasitas Produk / 产品 容量 ml

1000

2000

5000

12000

 

 

Sistem Tonjolan 挤出 系统 '

 

 

Diaméter sekrup / 螺杆 直径 mm

90/80

90/80

90/80

100/90

Babandingan L / D sekrup / 螺杆 长径比 L / D.

25: 1/23: 1

25: 1/23: 1

25: 1/23: 1

28: 1/25: 1
Jumlah zona pemanasan / 螺杆 加热 段 数 PCS

5

5

5

7
Kakuatan drive Extruder / 螺杆 电机 功率 KW

30/22

30/22

30/22

45/30

Kapasitas plasticizing / HDPE 挤 岀 量

kg / jam

120

120

120

160

 

Paeh Kepala 模 头

 

Zona manaskeun / 模 头 加热 段 数 PCS

5

7

5

5
Jumlah rongga / 腔 数

4

3

2 2
Jarak tengah / 模 头 中心 距 mm

150

190

240

280

 

Clamping System

合 模 系统

 

 

Jarak clamping / 合 模 行程 mm

200

200

250

350

Jarak ngageser / 移 模 行程 mm

700

700

650

800

Open stroke / 开 合 距离 mm

240-440

240-440

230-480

330-680

Kakuatan Clamping / 锁模 力 kn

125

125

125

180

Tekanan hawa / 吹气 压力 Mpa

0.6-0.8

0.6-0.8

0.6-0.8

0.6-0.8

 

Konsumsi listrik

能耗

 

 

Konsumsi udara / 耗气量

m3/ mnt

0,9

0,9

0,9 1
Konsumsi cai tiis / 用水量

m3 / jam

1.5

1.5

1.5

1.8

Daya Pompa Minyak / 油泵 电机 功率 KW

11

15

15

18.5

Total kakuatan / 机器 总 功率 KW

72-78

72-78

72-78

88-113

SPESIFIKASI Téknik

1.lt cocog pikeun ngahasilkeun botol bahan bakar 1L-12L, botol minyak pelumas, jst.
Perlakuan lancar di jero sirah paéh kalayan henteu sudut maot dina pelari aliran kurva masihan pangaruh anu hadé pikeun lemes sareng henteu aya garis di luar sareng di jero produk anu parantos réngsé.
3. Pangaruh multi-lapisan co-extrusion, sareng pilihan desain garis anu tiasa ditingali dina produk réngsé, mastikeun ketebalan seragam dina lapisan sareng desain runner flow 入 -bentuk dina sirah die, kalayan kirang ti dua jam robih warna, nyiptakeun tembus sareng garis katingali lempeng kalayan rata luhur sareng handapna.
4. Mesin tiasa dilengkepan deflashing otomatis, nyandak-kaluar unit pikeun produk bérés, conveyor pikeun bahan limbah sareng produk réngsé, labél di-kapang sareng téak bocor.
5. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten Hybrid Type ", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun henteu ngagaduhan noise, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng pusat-fokus anu gancang dina kapang.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami