MESIN PUTIH PUTIH TVA 20L-500L

Pedaran pondok:

1. "A" Series ogé dilarapkeun pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis produk blow blow, sapertos drum kimiawi, kotak alat kaulinan barudak, korsi, bagian mobil sareng palét. Mesin tiasa nyimpen bahan dina waktos anu singget kalayan desain akumulator sirah, sareng sistem kontrol hidrolik impor, éta ngalir langkung réliabilitas sareng ajeg. Kami ogé ngadopsi sistem pengendali parison anu canggih pikeun malahan kandelna produk. 2. Jumlah lapisan: 1 lapisan dugi ka 3 lapisan. 3. Struktur Clamping: Tilu piring sareng panangan condong dobel-rod dobel damel sasarengan sareng struktur clamping. Pelat cukup ageung pikeun nahan kapang ageung sareng bubuka kapang & nutup beroperasi sacara stabil. Anu langkung penting deui deformasi teu aya jalan pikeun némbongan.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter utama lapisan tunggal (20L - 500L)

modél

TVA-20L

TVA-60L

TVA-120L

TVA-20L

TVA-160L

TVA-220L

TVA-500L

Kapasitas

20L

30L

60L

120L

160L

220L

500L

Jarak clamping (mm)

550

550

650

800

900

1000

1200

Open stroke (mm)

300-850

350-900

400-1050

450-1250

700-1600

700-1700

900-2100

Ukuran clamping platen (W * H)

800X800

900X950

900X1050

1000X1200

1100X1300

1200X1400

1400 * 1650

Kakuatan Clamping (KN)

250

250

300

500

800

900

1000

Extrus i dina motor (kw)

18.5

30

37

55

75

90

110

Daya pemanasan extruder (kw)

10

12

13

15

20

28

35

Diaméter sekrup

70

80

90

100

110

120

130

Babandingan L / D

23: 1

23: 1

25: 1

28: 1

28: 1

28: 1

28 : 1

Kapasitas palastik (kg / jam) 70-80

90-100

140-160

160-200

200-250

250-300

300-350

Volume neundeun (L)

3.8

5. 5

7.4

12

18

22

30

Daya pemanasan extruder (kw)

18

20

23

26

30

35

50

Daya motor pompa minyak (kw)

15

22

18. 5 + 4

22 + 4

30 + 4

30 + 4

37 + 4

Total kakuatan (kw)

61.5

84

95.5

122

155

187

221

Diménsi (L * W * H) M.

4. 2 * 2. 2 * 3. 0

4. 5 * 2. 2 * 3. 3

5. 2 * 2. 4 * 3. 6

6. 2 * 2. 8 * 4

6. 6 * 3. 0 * 4. 2

7 * 3. 2 * 4. 5

8. 0 * 3. 3 * 5. 5

Total Beurat (T)

8,5

10

13

18

22

28

32

Parameter utama lapisan dua kali (20L - 500L)

Modél

TVA-20-II

TVA-30-II

TVA-60-II

TVA-120-II

TVA-160-II

TVA-220-II

TVA-500-II

Kapasitas

20L

30L

60L

120L

160L

220L

500L

Jarak clamping (mm)

550

550

650

800

900

1000

1200

Open stroke (mm)

300-850

350-900

400-1050

450-1250

700-1600

700-1700

900-2100

Ukuran clamping platen (W * H)

800X800

900X950

900X1050

1000X1200

1100X1300

1200X1400

1400 * 1650

Kakuatan Clamping (KN)

250

250

300

500

800

900

1000

Motor ékstrusi (kw)

15 + 15

18. 5 + 18. 5

22 + 15

22 + 22

37 + 22

37 + 37

55 + 37

Kakuatan manaskeun (kw)

13

14

17

19

25

33

42

Diaméter sekrup

65 + 65

70 + 70

80 + 65

80 + 80

90 + 80

90 + 90

100 + 90

Babandingan L / D

25: 1/25, 1

23: 1/23: 1

23: 1/25: 1

23: 1/23: 1

25: 1 + 23: 1

25 : 1/25: 1

28 : 1 + 25: 1

Kapasitas palastik (kg / jam) 70-80

90-100

140-160

160-200

200-250

250-300

300-350

Volume neundeun (L)

3.8

5. 5

7.4

12

18

22

30

Daya pemanasan extruder (kw)

18

20

23

26

30

35

50

Daya motor pompa minyak (kw)

15

22

18. 5 + 4

22 + 4

30 + 4

30 + 4

37 + 4

Total kakuatan (kw)

61.5

84

95.5

122

155

187

221

Diménsi (L * W * H) M.

4. 2 * 2. 2 * 3. 3

4. 5 * 2. 2 * 3. 5

5. 2 * 2. 4 * 3. 8

6. 2 * 2. 8 * 4. 2

6. 6 * 3. 0 * 4. 4

7 * 3. 2 * 4. 8

8. 0 * 3. 3 * 5. 7

Total Beurat (T)

9.2

11

14

19

24

31

35

SPESIFIKASI Téknik

1. "A" Series ogé dilarapkeun pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis produk blow blow, sapertos drum kimiawi, kotak alat kaulinan barudak, korsi, bagian mobil sareng palét. Mesin tiasa nyimpen bahan dina waktos anu singget kalayan desain akumulator sirah, sareng sistem kontrol hidrolik impor, éta ngalir langkung réliabilitas sareng ajeg. Kami ogé ngadopsi sistem pengendali parison anu canggih pikeun malahan kandelna produk.

2. Jumlah lapisan: 1 lapisan dugi ka 3 lapisan.

3. Struktur Clamping: Tilu piring sareng panangan condong dobel-rod dobel damel sasarengan sareng struktur clamping. Pelat cukup ageung pikeun nahan kapang ageung sareng bubuka kapang & nutup beroperasi sacara stabil. Anu langkung penting deui deformasi teu aya jalan pikeun némbongan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami