Wisata Pabrik

Bengkel Mesin

Kami teras-terasan nempatkeun téknologi panilitian sareng pamekaran. Kami gaduh ruangan panilitian sareng pamekaran mandiri, sareng dilengkepan tim R & D propésional, kalebet insinyur cetakan maju, insinyur desain kapang, teknisi blow blow, jsb TONVA bakal teras-terasan nyayogikeun pasar sareng alat-alat kacepetan anu langkung éfisién sareng langkung luhur.

Lokakarya kapang & Pangolahan

TONVA dilengkepan sakumpulan sistem pengolahan anu maju sareng mesin halus. Kami yakin pisan yén kualitas sareng kagancangan mangrupikeun unsur konci pikeun kéngingkeun persaingan, mesin canggih, henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun kualitasna sacara teras-terasan, tapi ogé tiasa nyingetkeun siklus produksi sareng ngajantenkeun produk palanggan langkung kompetitif di pasar.

Ngeunaan debugging

100% pamariksaan kualitas sateuacan kiriman.
Kami bakal debugging mesin numutkeun sarat anu mésér ngeunaan produk dina tahap debugging. Saatos pembeli mastikeun sampelna, bakal asup kana tahap pangiriman. Insinyur urang tiasa angkat ka luar negeri pikeun debug-ging, pembeli ogé tiasa ngirim insinyur ka pabrik urang pikeun diajar operasi.