Mesin citakan blow blow extrusion kami sacara luas dilarapkeun pikeun produk anu dianggo sadidinten, botol cai olahraga, botol péstisida, botol ubar, botol kosmetik, wadah kemasan bahan, bagian perabotan, bagian mobil, cocooan, jerry can sareng plastik kerung alit atanapi sedeng sanésna produk. Dukungan back-up konstan mangrupikeun alat jasa anu pangsaéna. Dina unggal tahapan proyék anjeun, kami di dieu pikeun nawiskeun naséhat téhnis. Kapuasan anjeun dina pangalaman pameseran mangrupikeun pangakuan pikeun kami. Kami ogé komitmen pikeun minuhan efisiensi produksi anjeun pikeun maksimal kalayan tujuan kerjasama win-win.

YAOVA PET Stretch Blow Mending Machine

  • Large automatic PET blowing machine

    Mesin niup PET otomatis ageung

    1. Salaku séri standar kami, éta ngalaksanakeun saé sareng taun pangwangunan sareng paningkatan parantos nampi lega ti klien kami. Penjualan global taunan parantos ngahontal ratusan sét 2. Modél ieu cocog pikeun botol piaraan dina ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten 3. Préparasi ditembus sacara tuntas sareng teras merata sareng stabil dipanaskeun ku lampu inframerah anu dioptimalkeun 4. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, no polusi sareng noise low 5. otomatis tinggi sareng kecerdasan 6. Unit pamulihan gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 7.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana
  • Fully automatic SBM-wide neck model

    Modél beuheung SBM lengkep otomatis

    1. Modél ieu cocog pikeun niupan botol piaraan anu lega, sapertos kaléng pos-luhur, toples alit atanapi ageung, sareng sajabana. 2. Préparasi sacara lengkep ditembus sareng dipanaskeun sacara merata sareng stabil ku lampu infra red anu Dioptimalkeun. 3. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, teu aya polusi sareng low noise. 4. Otomatisasi tinggi sareng kecerdasan. 5. Unit recovery gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 6.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana
  • Servo automatic SBM-High speed model

    Servo otomatis modél speed SBM-High

    1. Modél ieu hémat énergi, otomatis pisan sareng gampang dioperasikeun. 2. mérek diimpor dipaké dina mesin, kaasup komponén pneumatik, bantalan, bagian listrik, sareng sajabana 3.Mesin disetir servo, anu ngajantenkeun posisi preform gancang sareng stabil. 4. Unit clamping didesain janten servo-driven, hemat énergi, stabil sareng éfisién, bébas tina noise. 5. Unit recovery gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 6.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana.
  • Semi automatic SBM-Hand feed

    Semi otomatis SBM-Hand feed

    Operasi 1.Easy tur pamaliharaan merenah. Kasalahan tiasa gancang dipendakan dina komputer sareng gampang pikeun jalma pangropéa pikeun dileungitkeun. 2. Énergi anu épéktip-épéktipna sareng tingkat luhur bérés, sareng kualitas na dipastikeun ku lampu sistem pemanas anu dipercaya- lampu infra merah sareng kapang anu diolah sacara akurat 3. Struktur mékanis saderhana sareng rohangan alit diperyogikeun.
  • Small bottle automatic PET blowing machine

    Botol leutik mesin piaraan otomatis PET

    1. Salaku séri standar kami, éta ngalaksanakeun saé sareng taun pangwangunan sareng paningkatan parantos nampi lega ti klien kami. Penjualan global taunan parantos ngahontal ratusan sét 2. Modél ieu cocog pikeun botol piaraan dina ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten 3. Préparasi ditembus sacara tuntas sareng teras merata sareng stabil dipanaskeun ku lampu inframerah anu dioptimalkeun 4. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, no polusi sareng noise low 5. otomatis tinggi sareng kecerdasan 6. Unit pamulihan gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 7.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana
  • General automatic PET blowing machine

    Mesin niup piaraan otomatis umum

    1. Salaku séri standar kami, éta ngalaksanakeun saé sareng taun pangwangunan sareng paningkatan parantos nampi lega ti klien kami. Penjualan global taunan parantos ngahontal ratusan sét 2. Modél ieu cocog pikeun botol piaraan dina ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten 3. Préparasi ditembus sacara tuntas sareng teras merata sareng stabil dipanaskeun ku lampu inframerah anu dioptimalkeun 4. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, no polusi sareng noise low 5. otomatis tinggi sareng kecerdasan 6. Unit pamulihan gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 7.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana