PASTEUR PIPETTER DROPPER / ENEMA MESIN

Pedaran pondok:

1. Modél ieu dicirikeun ku teu aya polusi, kecepatan luhur, stabilitas, hemat énergi sareng posisi tepat angkot. 2. Mesin didamel kalayan henteu nganggo sistem hidrolik tapi sistem motor-control servo diadopsi pikeun posisi gerak kapang anu gancang kalayan réspon gancang tina kakuatan clamping anu kuat. Janten, lingkungan produksi no-polusi nyumponan sarat tina bungkusan farmasi. 3. Produksi gancang-gancang sareng stabil tiasa jumlahna langkung ti sapuluh rébu PC per dinten. Sareng 40% énergi tiasa disimpen dibandingkeun sareng sistem hidrolik. 4. Struktur interior anu énggal-énggal dina sirah paeh ogé ngajamin palastik lebur turun lempeng kalayan teu aya simpangan. Kasalahan beurat tiasa dikontrol janten 0,1 gram. 5. Laju produk anu gagal tiasa sacara efektif diturunkeun sabab saderhana sareng gampang pikeun diajar ngeunaan penyesuaian mesin sareng operasi.


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

Kategori Barang

Unit

 1L
Spésifikasi Dasar Bahan atah

——

PE / PP

  Diménsi

m

2.8x1.6x2.0

  Total Beurat

T

4-5

  Diaméter sekrup

mm

55

  Babandingan L / D

L / D.

23: 1

Sistem ékstrusi Jumlah zona manaskeun

PCS

3

  Kakuatan drive Extruder

KW

7.5

  Kapasitas palastik

kg / jam

55

  Zona manaskeun

PCS

9

Paeh Kepala Jumlah rongga

4

  Jarak tengah

mm

60

Clamping System Jarak ngageser

mm

300/320

  Kakuatan Clamping

kn

50

  Tekanan hawa

Mpa

0.6

Konsumsi listrik Konsumsi hawa

m3/ mnt

0.4

  Konsumsi cai tiis

m3/ jam

1

  Kakuatan Pompa Oli

KW

5.5

  Kakuatan total

KW

12-20

SPESIFIKASI Téknik

1. Modél ieu dicirikeun ku teu aya polusi, kecepatan luhur, stabilitas, hemat énergi sareng posisi tepat angkot.

2. Mesin didamel kalayan henteu nganggo sistem hidrolik tapi sistem motor-control servo diadopsi pikeun posisi gerak kapang anu gancang kalayan réspon gancang tina kakuatan clamping anu kuat. Janten, lingkungan produksi no-polusi nyumponan sarat tina bungkusan farmasi.

3. Produksi gancang-gancang sareng stabil tiasa jumlahna langkung ti sapuluh rébu PC per dinten. Sareng 40% énergi tiasa disimpen dibandingkeun sareng sistem hidrolik.

4. Struktur interior anu énggal-énggal dina sirah paeh ogé ngajamin palastik lebur turun lempeng kalayan teu aya simpangan.

Kasalahan beurat tiasa dikontrol janten 0,1 gram.

5. Laju produk anu gagal tiasa sacara efektif diturunkeun sabab saderhana sareng gampang pikeun diajar ngeunaan penyesuaian mesin sareng operasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami