Tentang Kami

Mesin palastik Zhejiang Tonva CO., LTD

Perusahaan Kami

TONVA (AZ turnkey supplier, 1993), dipandu ku ISO9001: 2008 Sistem Kontrol Kualitas Internasional sareng sertifikasi CE & SGS, teras-terasan dina jalan ngembangkeun produk-produk canggih anu inovatif sareng téknologi anyar. Kegiatan bisnis urang ngaliput pembuatan Mesin Blow Molding, Mesin Piaraan Blow Moulding sareng Cetakan. Kami sanggup ngekspor ampir 400 sét mesin unggal taun ka langkung ti 100 nagara, sapertos Bangladesh, India, Pakistan, Afrika Kidul, Argentina, Malaysia, UAE, USA sareng sajabina.

Mesin citakan blow blow extrusion kami sacara luas dilarapkeun pikeun produk anu dianggo sadidinten, botol cai olahraga, botol péstisida, botol ubar, botol kosmetik, wadah kemasan bahan, bagian perabotan, bagian mobil, cocooan, jerry can sareng plastik kerung alit atanapi sedeng sanésna produk.

Dukungan back-up konstan mangrupikeun alat jasa anu pangsaéna. Dina unggal tahapan proyék anjeun, kami di dieu pikeun nawiskeun naséhat téhnis. Kapuasan anjeun dina pangalaman pameseran mangrupikeun pangakuan pikeun kami. Kami ogé komitmen pikeun minuhan efisiensi produksi anjeun pikeun maksimal kalayan tujuan kerjasama win-win.

Standarisasi

Langkung ti 30 taun pangalaman produksi propésional, nyayogikeun anjeun mesin sareng peralatan anu saé.

Kustomisasi

Ngaropea mesin non-standar numutkeun kabutuhan pelanggan sareng ngadamel peralatan kalapa pikeun anjeun.

Kapinteran

Élingkeun Industri 4.0 sareng ngamajukeun "interaksi Manusa-komputer"

Perhatosan

Tim layanan saatos-penjualan sok online pikeun nyayogikeun anjeun jasa kualitas.
Nyayogikeun bantosan saatos jual kanggo produksi mesin anjeun sareng ngembangkeun sareng anjeun.

Spésialisasi

Fokus kana kualitas mesin langkung ti 30taun, masihan anjeun umur jasa anu langkung lami tina mesin. Terus ngabaru sareng ngembangkeun, nyayogikeun perlengkapan mesin anu langkung saé, langkung éfisién sareng gancang pikeun pasar.

Téknologi inti tina mesin Die head sareng obah kalayan nutup desain independen nyaéta kaunggulan unik urang dina industri blow blow.

Tim kami

Inovasi mangrupikeun kakuatan produktif utami sareng sumber vitalitas perusahaan.
Salaku perusahaan bintang khusus dina pembuatan mesin cetakan niup,> 7 \ OW \ sok nempatkeun riset sareng pamekaran téknologi di tempat munggaran. Parusahaan ngagaduhan panilitian sareng pamekaran mandiri, sareng dilengkepan ku tim P&P profesional, kalebet insinyur cetakan maju, insinyur desain cetakan maju, teknisi cetakan niup, sareng sajabana Dina ngabales kabutuhan anu béda-béda di pasar, urang teras-terasan nyobian solusi inovatif, ngabagi pasar mesin citakan niup kalayan tungtung anu langkung luhur, alat-alat speed langkung efisien sareng langkung luhur.
Inovasi nyababkeun YAOVA maju sapanjang jalan.

Kahormatan

Perusahaan nuturkeun "kualitas salamet, inovasi sareng pamekaran, berorientasi pasar, berorientasi jasa" filsafat bisnis, asli pangguna-lega, dirobih, jasa multi-tingkat, daék gawé bareng sareng kolega ti sagala rupa lapisan masarakat pikeun nyiptakeun

Hubungi kami pikeun Inpormasi Lengkep