MESIN PRODUK PAKETAN FARMASI

Pedaran pondok:

Struktur clamping 1.Toggle tanpa desain pull-rod ngagaduhan gaya clamping anu kuat sareng kuat sareng pelat cetakan ageung. Ketebalan témbok 2. Botol unggal rongga didamel malah sareng permukaan luarna lemes sareng desain pusat tuang sirah die, diolah ku pusat mesin CNC. 3. komponén hidrolik anu dilakukeun kalayan hadé, dina mérek anu diimpor, mastikeun mesin ngaji stablv sareng éfisién. 4.MOOG 100 Points Parison Controller System tiasa diadopsi pikeun ningkatkeun kualitas produk. 5. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten "Hybrid Type", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun henteu ngagaduhan noise, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng pusat-fokus anu gancang dina kapang. 6. Mesin tiasa didesain nganggo robot amm, conveyor, tester bocor, labél in-mold, mesin bungkus, sareng sajabana sesuai sarat anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

Kategori Barang Unit  1L  2L  5L
Spésifikasi Dasar Bahan atah ——

PE / PP

  Diménsi m

2.7x1.6x1.9

3.2x2.0x2.0

4.0x2.2x2.2

  Total Beurat T

4.2

6.5

8

  Diaméter sekrup

mm

55

65

80

  Babandingan L / D

L / D.

23: 1

25: 1

23: 1

Sistem ékstrusi Jumlah zona manaskeun

PCS

3

3

4

  Kakuatan drive Extruder

KW

7.5

15

22

  Kapasitas palastik kg / jam

55

70

95

Paeh Kepala Zona manaskeun

PCS

2-5

2-7

2-9

  Jumlah rongga ——

1-4

1-6

1-8

  Jarak clamping

mm

150

200

200/250

Clamping System Jarak ngageser

mm

300/320

400

450

  Buka stroke

mm

150-300

200-400

200-400 / 230-480

  Kakuatan Clamping

kn

50

80

100

  Tekanan hawa Mpa

0.6

0.6

0.6

  Konsumsi hawa

m3 / mnt

0.4

0.4

0,8

Konsumsi listrik Konsumsi cai tiis m3/ jam

1

1.2

1.5

  Kakuatan Pompa Oli

KW

7.5

11

15

  Kakuatan total

KW

12-20

32-40

50-60

SPESIFIKASI Téknik

Struktur clamping 1.Toggle tanpa desain pull-rod ngagaduhan gaya clamping anu kuat sareng kuat sareng pelat cetakan ageung.

Ketebalan témbok 2. Botol unggal rongga didamel malah sareng permukaan luarna lemes sareng desain pusat tuang sirah die, diolah ku pusat mesin CNC.

3. komponén hidrolik anu dilakukeun kalayan hadé, dina mérek anu diimpor, mastikeun mesin ngaji stablv sareng éfisién.

4.MOOG 100 Points Parison Controller System tiasa diadopsi pikeun ningkatkeun kualitas produk.

5. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten "Hybrid Type", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun henteu ngagaduhan noise, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng pusat-fokus anu gancang dina kapang.

6. Mesin tiasa didesain nganggo robot amm, conveyor, tester bocor, labél in-mold, mesin bungkus, sareng sajabana sesuai sarat anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami