Semi otomatis SBM-Hand feed

Pedaran pondok:

Operasi 1.Easy tur pamaliharaan merenah. Kasalahan tiasa gancang dipendakan dina komputer sareng gampang pikeun jalma pangropéa pikeun dileungitkeun. 2. Énergi anu épéktip-épéktipna sareng tingkat luhur bérés, sareng kualitas na dipastikeun ku lampu sistem pemanas anu dipercaya- lampu infra merah sareng kapang anu diolah sacara akurat 3. Struktur mékanis saderhana sareng rohangan alit diperyogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

Kategori Barang Unit

MS-2000 

MS-3000 

MS-5000

MS-5G 

Spésifikasi Dasar Volume maks ml

2000

3000

5000

5G (20L)

Kaluaran pcs / h

1000-1400

1000-1400

400-1100

800-1200

80-120

Jangkungna Botol mm

320

350

380

500

Diaméter Awak mm

100

130

185

300

Diaméter beuheung mm

20-40 (广 口 90)

20-50 (广 口 110)

30-60 (120)

80-150

Kapang Rongga NO.

2

2

1

2

1

Clamping Storke mm

155

155

215

360

Stretch Max Stroke mm

350

380

400

520

Kakuatan Total Kakuatan

kw

20

22

20

42

45

Sumber Gas Daya pemanasan

kw

16

18

16

40

43

Kompresor Air HP m3/ mnt mpa

1.0 / 3.0

1.2 / 3.0

1.2 / 3.0 1.2 / 3.0

1.6 / 3.0

Alat pengering udara + Filter m3/ mnt mpa

1.0 / 3.0

1.0 / 3.0

1.0 / 3.0 1.0 / 3.0

2.0 / 3.0

Tangki hawa m3/ mnt mpa

0,6 / 3.0

0,6 / 3.0

0,6 / 3.0 0,6 / 3.0

1.0 / 3.0

Spésifikasi Mesin Mesin (LxWxH) m

1.6x0.6x17

17x0.7x1.8

1.9x0.7x1.8

2.0xQ.8x1.8

2.2x7.4x1.9

Beurat Machune

kg

550

600

750

800

1300

Beurat Host m

1.8x0.6x1.5

1.8x1.7x1.5

1.7x0.7x1.6

2.2x07x1.6

2.7x7.0x2.8

Beurat oven

kg

250

350

350

400

600

SPESIFIKASI Téknik

Operasi 1.Easy tur pamaliharaan merenah. Kasalahan tiasa gancang dipendakan dina komputer sareng gampang pikeun jalma pangropéa pikeun dileungitkeun.

2. Énergi anu épéktip-épéktipna sareng tingkat luhur bérés, sareng kualitas na dipastikeun sareng sistem pemanasan anu dipercaya- lampu infra merah sareng kapang anu diolah sacara tepat

3. Struktur mékanis saderhana sareng rohangan alit diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami