Servo otomatis modél speed SBM-High

Pedaran pondok:

1. Modél ieu hémat énergi, otomatis pisan sareng gampang dioperasikeun. 2. mérek diimpor dipaké dina mesin, kaasup komponén pneumatik, bantalan, bagian listrik, sareng sajabana 3.Mesin disetir servo, anu ngajantenkeun posisi preform gancang sareng stabil. 4. Unit clamping didesain janten servo-driven, hemat énergi, stabil sareng éfisién, bébas tina noise. 5. Unit recovery gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 6.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana.


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

 Kategori  Barang  Unit SE-750

SE-1500

Spesifikasi Produk  Volume maks ml

750

1500

Kaluaran pcs / h

8000-9000

9000-10000 4000-5000

7000-8000

Jangkungna Botol mm

260

360

Diaméter Awak mm

85

115

Diaméter beuheung mm

16-38

16-38

Kapang Rongga NO.

6

8

4

6

Clamping Storke mm

125

125

Stretch Max Stroke mm

400

400

Handap mooving Dlroke mm

0-50

0-50

Kakuatan Total Kakuatan kw

60

65

50

60

Hawa Kompresor Air HP Ain mpa

2.4 / 3.0

3.6 / 3.0

3.6 / 3.0

4.8 / 3.0

Kompresor LPAir m3/ mnt mpa

1.2 / 1.0

1.2 / 1.0

1.2 / 1.0

1.2 / 1.0

Alat pengering udara + Filter m3/ mnt mpa

3.0 / 3.0

4.0 / 3.0

4.0 / 3.0

5.0 / 3.0

Jalur hawa m3/ mnt mpa

0,6 / 3.0

1.0 / 3.0

1.0 / 3.0

1.0 / 3.0

Asik Cai Chiller P

3

5

5

8

Spésifikasi Mesin  Mesin (LxWxH) m

5.5x1.6x2.0

8.5x2.0x2.0

3.5x1.6x2.0

6.0x2.1x2.0

Beurat Machune kg

4500

7300

3500

7000

Preform Loader m

1.1x1.2x2.2

2.1x1.2x2.2

1.1x1.2x2.2

2.0x2.5x2.5

Beurat Loader kg

4800

7800

3800

7500

SPESIFIKASI Téknik

1. Modél ieu hémat énergi, otomatis pisan sareng gampang dioperasikeun.

2. mérek diimpor dipaké dina mesin, kaasup komponén pneumatic, arah, bagian listrik, jsb.

3.Mesin servo-driven, anu ngajantenkeun posisi preform gancang sareng stabil.

4. Unit clamping didesain janten servo-driven, hemat énergi, stabil sareng éfisién, bébas tina noise.

5. Unit recovery gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah.

6.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami