Mesin Botol SUSU

Pedaran pondok:

1. Modél ieu diulas sapertos kieu: multi die head, double station sareng produksi tinggi. Tangkal témbok botol unggal rohangan didamel bahkan kalayan desain pusat tuang sirah die, diolah ku pusat mesin CNC. 2. Mesin nganggo mérek impor pikeun komponén hidrolik sareng ngadopsi klep proporsional dobel pikeun ngendalikeun laju aliran sareng tekanan sirkuit minyak anu ogé tiasa dikelola sacara online. Gerakan di luhur stabil sareng lancar. 3.MOOG 100 Points Parison Controller System tiasa diadopsi pikeun ningkatkeun kualitas produk. 4. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten "Hybrid Type", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun ngahontal henteu aya sora, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng fokus pusat anu gancang dina kapang. 5.Mesin tiasa didamel digarap ku panangan robot, conveyor, tester bocor, labél in-mold, mesin bungkus, sareng sajabana sakumaha sarat anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

Kategori Barang

Unit

100ML-6

500ML-6

500ML-8

 1.5L-3 1.5L-4
 Spésifikasi Dasar Bahan atah

PE / PP

Diménsi

m

4.0x2.2x2.2

5.3x3.5x2.4

5.3x4.5x2.4

5.3x2.8x2.4

6.0x3.8x2.4

Total Beurat

T

8

12

12

12

15

Kapasitas Produk

ml

100

500

500

1500

1500
 Sistem ékstrusi Diaméter sekrup

mm

80

90

90

90

100

Babandingan L / D

L / D.

23: 1

25: 1

28: 1

28: 1

25: 1

Jumlah zona manaskeun

PCS

4

5

5

5

6

Kakuatan drive Extruder

KW

22

30

37

37

37
Kapasitas palastik

kg / jam

75

120

130

130

140

Paeh Kepala Zona manaskeun

PCS

7

7

9

4

5

Jumlah rongga

——

6

6

8

3

4

Jarak tengah

mm

60

100

100

160

160

Clamping System Jarak clamping

mm

150

200

200

200

200

Jarak ngageser

mm

450

700

900

550

750

Buka stroke

mm

150-300

160-360

160-360

160-360

160-360

Kakuatan Clamping

kn

100

125

125

125

125

Konsumsi listrik Tekanan hawa

Mpa

0.6-0.8

0.6-0.8

0.6-0.8

0.6-0.8

0.6-0.8

Konsumsi hawa

m3 / mnt

0,8

0,9

1

1

1.1
Konsumsi cai tiis

m3/ jam

1.5

1.5

1.5

1.5

1.8

Kakuatan Pompa Oli

KW

11

15

15

15

18.5

Kakuatan total

KW

59-63

72-78

75-78

72-78

94-98

SPESIFIKASI Téknik

1. Modél ieu diulas sapertos kieu: multi die head, double station sareng produksi tinggi. Tangkal témbok botol unggal rohangan didamel bahkan kalayan desain pusat tuang sirah die, diolah ku pusat mesin CNC.

2. Mesin nganggo mérek impor pikeun komponén hidrolik sareng ngadopsi klep proporsional dobel pikeun ngendalikeun laju aliran sareng tekanan sirkuit minyak anu ogé tiasa dikelola sacara online. Gerakan di luhur stabil sareng lancar.

3.MOOG 100 Points Parison Controller System tiasa diadopsi pikeun ningkatkeun kualitas produk.

4. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten "Hybrid Type", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun ngahontal henteu aya sora, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng fokus pusat anu gancang dina kapang.

5.Mesin tiasa didamel digarap ku panangan robot, conveyor, tester bocor, labél in-mold, mesin bungkus, sareng sajabana sakumaha sarat anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami