Mesin Botol Pestisida

Pedaran pondok:

1. Multi laver co-extrusion mangrupikeun opsional sareng khusus runner flow di jero sirah die ngagaduhan ketebalan seragam unggal lapisan sareng kandel lapisan EVOH tiasa dikontrol dina 0,03mm. Struktur clamping 2.Toggle tanpa desain pull-rod ngagaduhan gaya clamping anu kuat sareng kuat sareng pelat cetakan ageung. 3.Mesin tiasa ditambih nganggo sistem servo hidrolik, desain garis anu katingali, panangan robot, conveyor, tester kebocoran, mesin bungkus sareng sajabina. 4. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten "Hybrid Type", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun ngahontal henteu aya sora, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng fokus pusat anu gancang dina kapang.


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

Kategori Barang Unit  1L  2L  3L
Spésifikasi Dasar

 

 

Bahan atah ——

PE / EVOH / PA

Diménsi

m

2.7x1.6x1.9

3.2x2x2

4.0x2.2x2.2

Total Beurat T

4.2

6.5

8

 

 

Sistem ékstrusi

 

 

Diaméter sekrup

mm

55 + 2x2.2

65 + 2x2.2

80 + 2x2.2

Babandingan L / D

L / D.

23: 1

25: 1

23: 1

Jumlah zona manaskeun

PCS

3

3

4

Kakuatan drive Extruder

KW

7.5

15

22

Kapasitas palastik kg / jam

55

70

95

Paeh Kepala

 

Zona manaskeun

PCS

3-5

3-5

3-5

Jumlah rongga ——

1-3

1-3

1-3

 

Clamping System

 

 

Jarak clamping

mm

150

200

250/200

Jarak ngageser

mm

300/320

400

400/450

Buka stroke

mm

150-300

200-400

230-480 / 200-400

Kakuatan Clamping

kn

50

80

100

 

Konsumsi listrik

 

 

 

Tekanan hawa Mpa

0.6

0.6

0.6

Konsumsi hawa m3 / mnt

0.4

0.4

0,8

Konsumsi cai tiis m3/ jam

1

1.2

1.5

Kakuatan Pompa Oli

KW

7.5

11

15

Kakuatan total

KW

23-25

42-45

59-63

SPESIFIKASI Téknik

1. Multi laver co-extrusion mangrupikeun opsional sareng khusus runner flow di jero sirah die ngagaduhan ketebalan seragam unggal lapisan sareng kandel lapisan EVOH tiasa dikontrol dina 0,03mm.

Struktur clamping 2.Toggle tanpa desain pull-rod ngagaduhan gaya clamping anu kuat sareng kuat sareng pelat cetakan ageung.

3.Mesin tiasa ditambih nganggo sistem servo hidrolik, desain garis anu katingali, panangan robot, conveyor, tester kebocoran, mesin bungkus sareng sajabina.

4. Modél ieu tiasa ditingkatkeun janten "Hybrid Type", bagian mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun ngahontal henteu aya sora, operasi anu gampang, posisi anu pas sareng fokus pusat anu gancang dina kapang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami