MESIN PUTIH PUTIH TVA 1000L- 10000L

Pedaran pondok:

1. "A" Series ogé dilarapkeun pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis produk blow blow, sapertos drum kimiawi, kotak alat kaulinan barudak, korsi, bagian mobil sareng palét. Mesin tiasa nyimpen bahan dina waktos anu singget kalayan desain akumulator sirah, sareng sistem kontrol hidrolik impor, éta ngalir langkung réliabilitas sareng ajeg. Kami ogé ngadopsi sistem pengendali parison anu canggih pikeun malahan kandelna produk. 2. Jumlah lapisan: 1 lapisan dugi ka 3 lapisan. 3. Struktur Clamping: Tilu piring sareng panangan condong dobel-rod dobel damel sasarengan sareng struktur clamping. Pelat cukup ageung pikeun nahan kapang ageung sareng bubuka kapang & nutup beroperasi sacara stabil. Anu langkung penting deui deformasi teu aya jalan pikeun némbongan.


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

Modél

TVA-1000L-I

TVA-1000L-II TVA-1000L-III TVA-1000L-IV TVA-1000L-V TVA-1000L-VI

Kapasitas (L)

200-1000

Jarak clamping (mm)

1800

Open stroke (mm)

850-2650

Ukuran clamping platen (WXH)

1500-1600

Kakuatan Clamping (KN)

1000

Ukuran kapang maksimum

1200 * 1500

Motor ékstrusi (kw) henteu

55 + 55

45 + 55 + 45

37 + 45 + 45 + 37

37 * 5

37 * 6

Diaméter sekrup

120 100 + 100

90 + 100 + 90

80 + 90 + 90 + 80

80 * 5

80 * 6

Babandingan L / D

30 : 1

Daya pemanasan extruder (kw)

40

53

70

90

105

120

Kapasitas palastik

300

350

380

400

400

430

Kakuatan manaskeun (kw)

40

55

65

65

75

75

Volume neundeun (L)

40

Daya motor pompa minyak (kw)

37 + 4. 4

Total kakuatan (kw)

246

275

350

380

410

450

Diménsi (L * W * H) M.

8. 3 * 3. 6 * 6. 0

8. 5 * 4. 5 * 6. 5

8. 5 * 4. 5 * 6. 5

9 * 8. 5 * 6. 5

9 * 9. 5 * 6. 5

9 * 9. 5 * 6. 5

Total Beurat (T)

30

32

35

40

45

47

 Modél  TVA-2000L-I  TVA-2000L-II  TVA-2000L-III  TVA-2000L-IV  TVA-2000L-V  TVA-2000L-VI

Kapasitas (L)

500-2000

Jarak clamping (mm)

2000

Open stroke (mm)

1300-3300

Ukuran clamping platen (WXH)

1900 * 2100

Kakuatan Clamping (KN)

1500

Ukuran kapang maksimum

1600 * 1900

Motor ékstrusi (kw) 130

90 + 90

55 + 75 + 55

100 * 4

37 * 5

37 * 6

Diaméter sekrup

130 120 + 120

100 + 110 + 100

55 * 4

90 * 5

90 * 6

Babandingan L / D

30: 1

Daya pemanasan extruder (kw)

38

52

75

90

100

105

Kapasitas palastik

400

460

460

460

460

460

Kakuatan manaskeun (kw)

70

75

80

80

80

Volume neundeun (L)

70

Daya motor pompa minyak (kw)

40 + 7. 5

Total kakuatan (kw)

270

360

390

440

460

510

Diménsi (L * W * H) M.

10 * 4,5 * 7.5

10 * 4,5 * 7.5

10 * 5. 0 * 7. 5

10 * 9 * 7.5

10 * 9,5 * 7,5

10 * 11 * 7,5

Total Beurat (T)

38

39

42

50

55

60

Modél

TVA-3000-I

TVA-3000-II TVA-3000-III TVA-3000-IV TVA-3000-V

Kapasitas (L)

1000-3000

Jarak clamping (mm)

2100

Open stroke (mm)

1300-3400

Ukuran clamping platen (WXH)

2100 * 2200

Kakuatan Clamping (KN)

2000

Ukuran kapang maksimum

1800 * 2100

Motor ékstrusi (kw) 160 110 + 110

90 + 110 + 90

75 + 90 + 90 + 75

75 * 5

Diaméter sekrup

150 120 + 120

110 + 120 + 110

100 + 110 + 110 + 100

100 * 5

Babandingan L / D

30: 1

Daya pemanasan extruder (kw)

40

65

90

120

135

Kapasitas palastik

450

500

550

600

600

Kakuatan manaskeun (kw)

80

80

95

110

110

Volume neundeun (L)

120

Daya motor pompa minyak (kw)

42 + 7. 5

Total kakuatan (kw)

320

420

520

580

610

Diménsi (L * W * H) M.

12 * 5. 2 * 8. 5

12 * 6.0 * 8. 5

12 * 6.0 * 8,5

12 * 12. 5 * 8. 5

12 * 12. 5 * 8. 5

Total Beurat (T)

48

55

63

70

75

Modél

TVA-5000-II

TVA-5000-III

Kapasitas (L)

2000-5000

Jarak clamping (mm)

2400

Open stroke (mm)

1600-4000

Ukuran clamping platen (WXH)

2400 * 2600

Kakuatan Clamping (KN)

3200

Ukuran kapang maksimum

2200 * 2400

Motor ékstrusi (kw) 132 + 132 110 + 132 + 110

Diaméter sekrup

130 + 130 110 + 130 + 110

Babandingan L / D

30: 1

Daya pemanasan extruder (kw)

100 110

Kapasitas palastik

700 700

Kakuatan manaskeun (kw)

120 130

Volume neundeun (L)

18C  

Daya motor pompa minyak (kw)

75 + 11

Total kakuatan (kw)

550 630

Diménsi (L * W * H) M.

14 * 11 * 8,5 14 * 11 * 8. 5

Total Beurat (T)

58

80

Modél

TVA-10000-II

TVA-10000-III

Kapasitas (L)

5000-10000

Jarak clamping (mm)

2800

Open stroke (mm)

1700-4500

Ukuran clamping platen (WXH)

3000 * 3600

Kakuatan Clamping (KN)

5500

Ukuran kapang maksimum

2800 * 3400

Motor ékstrusi (kw)

160 + 160

132 * 3

Diaméter sekrup

150 + 150

130 * 3

Babandingan L / D

35: 1

Daya pemanasan extruder (kw)

110

130

Kapasitas palastik

900

950

Kakuatan manaskeun (kw)

150

165

Volume neundeun (L)

340

Daya motor pompa minyak (kw)

80 + 11

Total kakuatan (kw)

720

800

Diménsi (L * W * H) M.

16 * 13 * 10

16 * 13 * 10

Total Beurat (T)

170

220

SPESIFIKASI Téknik

1. "A" Series ogé dilarapkeun pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis produk blow blow, sapertos drum kimiawi, kotak alat kaulinan barudak, korsi, bagian mobil sareng palét. Mesin tiasa nyimpen bahan dina waktos anu singget kalayan desain akumulator sirah, sareng sistem kontrol hidrolik impor, éta ngalir langkung réliabilitas sareng ajeg. Kami ogé ngadopsi sistem pengendali parison anu canggih pikeun malahan kandelna produk.

2. Jumlah lapisan: 1 lapisan dugi ka 3 lapisan.

3. Struktur Clamping: Tilu piring sareng panangan condong dobel-rod dobel damel sasarengan sareng struktur clamping. Pelat cukup ageung pikeun nahan kapang ageung sareng bubuka kapang & nutup beroperasi sacara stabil. Anu langkung penting deui deformasi teu aya jalan pikeun némbongan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami