Modél beuheung SBM lengkep otomatis

Pedaran pondok:

1. Modél ieu cocog pikeun niupan botol piaraan anu lega, sapertos kaléng pos-luhur, toples alit atanapi ageung, sareng sajabana. 2. Préparasi sacara lengkep ditembus sareng dipanaskeun sacara merata sareng stabil ku lampu infra red anu Dioptimalkeun. 3. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, teu aya polusi sareng low noise. 4. Otomatisasi tinggi sareng kecerdasan. 5. Unit recovery gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 6.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

Kategori Barang Unit  WD-2000  WD-3000
Spesifikasi Produk Volume maks ml

2000

3000

Kaluaran

pcs / h

700

1400

700

1400

Jangkungna Botol mm

300

350

Diaméter Awak mm

100

150

Diaméter beuheung Max mm

100

150

Kapang Rongga NO.

1

2

1

2

Jarak tengah

120

180

Clamping Storke mm

120

120

180

180

Stretch Max Stroke mm

400

400

450

450

Handap Dovetrok Mooving mm

40-70

40-70

Kakuatan Total Kakuatan kw

24

40

40

60

Hawa Kompresor Air HP m3/ mnt mpa

1.2 / 3.0

1.6 / 3.0

1.6 / 3.0

2.0 / 3.0

Kompresor LPAir m3/ mnt mpa

1.0 / 1.0

1.6 / 1.0

1.6 / 1.0

1.6 / 1.0

Alat pengering udara + Filter mtampa

1.0 / 3.0

2.0 / 3.0

2.0 / 3.0

2.0 / 3.0

Tangki hawa mVminmpa

0,6 / 3.0

0,6 / 3.0

1.0 / 3.0

1.0 / 3.0

Asik Cai Chiller P

3

3

3

3

Spésifikasi Mesin Mesin (LxWxH) m

2.2x2.2x2.0

2.2x2.8x2.0

2.2x2.4x2.0

2.2x3.8x2.2

Beurat Machune kg

2600

3100

3000

3500

SPESIFIKASI Téknik

1. Modél ieu cocog pikeun niupan botol piaraan anu lega, sapertos kaléng zip-top, toples alit atanapi ageung, jsb.

2. Préparasi ditembus sacara tuntas sareng ngagaduhan merata sareng stabil dipanaskeun ku lampu infra red anu Dioptimalkeun.

3. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, teu aya polusi sareng low noise.

4. Otomatisasi tinggi sareng kecerdasan.

5. Unit recovery gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah.

6.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami