Mesin niup PET otomatis ageung

Pedaran pondok:

1. Salaku séri standar kami, éta ngalaksanakeun saé sareng taun pangwangunan sareng paningkatan parantos nampi lega ti klien kami. Penjualan global taunan parantos ngahontal ratusan sét 2. Modél ieu cocog pikeun botol piaraan dina ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten 3. Préparasi ditembus sacara tuntas sareng teras merata sareng stabil dipanaskeun ku lampu inframerah anu dioptimalkeun 4. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, no polusi sareng noise low 5. otomatis tinggi sareng kecerdasan 6. Unit pamulihan gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah. 7.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

Kategori Barang Unit  FA / HF
Produk

Spésifikasi

Volume maks ml

3000

5000

Kaluaran pcs / h

800

1400

700

1100

Jangkungna Botol mm

350

350

Diaméter Awak mm

150

200

Diaméter beuheung mm

45

45

Kapang Rongga NO.

1

2

1

2

Jarak tengah

180

240

Clamping Storke mm

180

220

Stretch Max Stroke mm

450

450

Handap Dovetrok Mooving mm

40-70

40-70

Kakuatan Total Kakuatan

kw

24

36

24

40

Hawa Kompresor Air HP m3/ mnt mpa

1.6 / 3.0

2.0 / 3.0

1.6 / 3.0

2.4 / 3.0
Kompresor Air LP m3/ mnt mpa

1.6 / 1.0

1.6 / 1.0

1.6 / 1.0

2.0 / 1.0
Alat pengering udara + Filter m3/ mnt mpa

2.0 / 3.0

2.0 / 3.0

2.0 / 3.0

3.0 / 3.0
Tangki hawa m3/ mnt mpa

0,6 / 3.0

1.0 / 3.0

0,6 / 3.0

1.0 / 3.0

Asik Cai Chiller P

3

3

3

5

Spésifikasi Mesin Mesin (LxWxH) m

1.9x1.8x2.0

27x2.0x2.0

3.2x2.0x2.0

3.4x2.6x2.0

Beurat Machune kg

2600

3000

3100

4000

Preform Loader m

2.0x1.0x2.4

2.0x1.0x2.4

Beurat Loader kg

2850

3250

3150

4250

SPESIFIKASI Téknik

1. Salaku séri standar kami, éta ngalaksanakeun saé sareng taun pangwangunan sareng paningkatan parantos nampi lega ti klien kami. Penjualan global taunan parantos ngahontal ratusan sét

2. Modél ieu cocog pikeun botol piaraan dina ukuran sareng bentuk anu béda

3. Préparasi ditembus sacara tuntas sareng ngagaduhan merata sareng stabil dipanaskeun ku lampu infra red anu Dioptimalkeun

4. Mesin disetir ku silinder hawa impor: durability, teu aya polusi sareng low noise

5. Otomatisasi tinggi sareng kecerdasan

6. Unit pamulihan gas tekanan tinggi tiasa didesain sareng dianggo pikeun gerakan tekanan rendah.

7.HMI kalayan PLC ngajantenkeun operasi gampang sareng saderhana


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami