EXTRUSION mesin cét niup 1L-30L

Pedaran pondok:

1. Salaku séri standar kami, éta ngalaksanakeun saé sareng taun pangwangunan sareng paningkatan parantos nampi lega ti klien kami. Penjualan global taunan parantos ngahontal ratusan sét. 2. Produk kerung plastik tina 1ml dugi ka 30L cocog pikeun didamel dina mesin ieu, sapertos botol obat, cocooan, botol kosmetik, botol jus, bungkus alat, jerry tiasa sareng sajabina. 3. Henteu tina lapisan: 1 dugi ka 6 lapisan. 4. Urang tiasa, dumasar kana sarat anjeun, mesin desain kalayan conveyor, labél in-mold, panangan robot, sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

SPESIFIKASI Téknik

 Kategori 类别  Barang /项目  Unit /单位 1L 2L

3L

5L 

12L

 20L

30L

Spesifikasi Dasar 基本 规格 Bahan Baku / 材料

PE / PP / PA / PVC jsb PE / PP / PA / PVC jsb
Diménsi / 机器 外 开? 尺寸

m

2.7x1.6x1.9

3.1x2.0x2.0

3.2x2.0x2.0

3.5x2.1x2.1 / 3.7x3.0x2.1 4.3x3.5x2.2 / 4.6x4.4x2.2

5x5.9x2.35 / 5x6.5x2.4

53x6.4x2.4

Total Beurat / 机器 重量

T

2.3Z4.2

3.2Z6.5

3.4Z6.8

4.878.5

12/13

17 / 18.5

20

Sistem Tonjolan 挤出 系统 Motor sekrup / 螺杆 电机

KW

7.575.5

15 / 7.5

18.5 / 15

22 / 18.5

30 (37) / 22

55/37

75/55

Diaméter sekrup / 螺杆 直径

mm

55/45

65/55

70/65

80/70

90/80

100/90

110/100

Babandingan L / D sekrup / 螺杆 长径比

L / D.

23: 1/23: 1

25: 1/23: 1

23: 1/25: 1

23: 1/23: 1

25: 1 (28: 1) / 23: 1

28: 1/28: 1

28: 1/28: 1

Daya pemanasan extruder / 螺杆 加热 功率

KW

7

15

18

20

23

28

30

Jumlah zona pemanasan / 螺杆 加热 嬲

PCS

3

3

3

4

5

7

8

Kapasitas plasticizing / HDPE 挤出 量

kg / jam

55

70

75

95

120/130

160

180

Paeh Kepala 模 头 Zona manaskeun / 模 头 加热 段 数

PCS

3-5

3-7

3-7

3-9

3-12

3-11

3-5

Kakuatan manaskeun / 模 头 加热 功率

KW

1,5-3

2-4.5

2,5-5

3-6

5-9.5

8-14

10-12

Jumlah rongga / 腔 数

1-4

1-6

1-6

1-7

1-10

1-5

1-2

Sistem Clamping 开 合 模 系统 Jarak ngageser / 移 模 行程

mm

300

360/400

360/400/450

450/550

600/650/700/800/850

700/800/850

800/900

Jarak clamping / 合 模 行程

mm

150

200

200

250/200

350/250/200

350/250

400/350

Open stroke / 开 合 距离

mm

160-310

160-360

180-380 / 160-360

230-480 / 180-380 / 160-360 330-680 / 250-500 / 240-440 380-730 / 330-680 / 300-550

420-820 / 380-730

Kakuatan Clamping / 锁模 力

kn

50

80

90

100

125/180

180

200

Konsumsi listrik 能耗 Total kakuatan / 机器 总 功率

KW

14-16 / 23-25

24-26 / 42-45

37-41 / 48-52

44 ^ 16 / 59-63

72-78

80-110

136-140

Tekanan hawa / 吹气 压力

MPa

0.6

0.6

0.6

0.6

0.6

0.6

0.6

Konsumsi udara / 耗气量

m3/ mnt

0,6 / 0,4

0,8 / 0,4

0,8 / 0,6

1/0.8

0,8

1

1.1

Konsumsi cai / 用水量

m3/ jam

0,6 / 1 1/2

1/2

1.2 / 1.5

1.5

2

2.2

SPESIFIKASI Téknik

1. Jumlah sirah paéh sareng stroke clamping didaptarkeun di luhur diatur pikeun modél standar. Kapasitas produk dina ukuran anu bénten-bénten didamel dina hiji mesin kedah henteu langkung ti tambah atanapi dikurangan 20% tina anu disarankeun.
2.Satu mesin, dianggo pikeun ngahasilkeun produk kalayan ukuran dina ragam sareng kapasitas dina bédana ageung, tiasa didesain nganggo sirah paéh dina jumlah ganjil. Desain ieu ngamungkinkeun pikeun ngalayanan hiji mesin ku sababaraha cara ku mareuman hiji atanapi langkung sirah paéh. Candak mesin "TVHD-1L-3" salaku conto, tilu hulu paeh pikeun botol 180ml sareng dua hulu paeh pikeun botol 500ml.
3. Model di luhur sadayana tiasa ditingkatkeun janten aHybrid Type ", bagéan mindahkeun angkot anu didesain nganggo motor servo pikeun henteu ngagaduhan ribut, operasi gampang, posisi anu pas sareng fokus pusat anu gancang dina kapang.
4. Data diluhur kanggo rujukan waé. Tonva nahan hak ngarobih struktur mékanis. Meuli alat tiasa dihubungi.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami